У Тернопільській області священник побив дружину і познущався над дитиною. Про це жінка розповіла у сюжеті місцевого телеканалу. Жінка заявила, що чоловік став агресивним щодо неї та дітей через захоплення ігроманією – він, за її словами, робить різні ставки і часто програє гроші, з-за чого вміщує злість на сім'ї.

"Він схопив мене за волосся, бив об стіну. А у дитини питав: "Ти любиш маму?". Це знущання з психіки дитини", - розповіла жертва домашнього тирана. Того разу жінці вдалося втекти від агресора, коли він відволікся на телефонний дзвінок. Але в сюжеті вона розповідає про всі знущання чоловіка. А ще вона не розуміє, як священник може себе так вести, адже церква засуджує домашнє насильство. Сам священник заперечує всі звинувачення, він заявив, що це його дружина ігроманка, і у нього нібито є цьому докази. Подробиці інциденту дивіться у відео.

Нагадаємо, у Києві суд виніс перший вирок за домашнє насильство.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Дніпрі у домашніх тиранів відберуть квартири.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові борються за життя жертви домашнього тирана.