Відомо, що в четвер, 28 листопада, співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) проводять обшук у відомого волонтера Марусі Звіробій (Олена Самбул), яка підозрюється у погрозі вбивством президента України.

За інформацією Telegram-каналу Klymenko Time стало відомо, що у Звіробій знайшли дві рушниці. Сама Маруся наполягає на тому, що зброю офіційно зареєстровано.

Маруся Звіробій, InLviv
Маруся Звіробій, InLviv

"Також забрали телефон і блокнот в якому є номер начальника розвідки. Ну тепер погрози, озвучені на адресу президента Володимира Зеленського, набувають більш чіткого та зрозумілого вигляду.", - повідомляється в публікації.

Українські журналісти повідомляють, що обшук проходить на підставі ухвали суду. Крім співробітників ДБР на обшук присутні представники СБУ, спецпідрозділу "Альфа" і поняті.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, відпустку на Мальдівах і відрядження: суд перевірить кожен виїзд Порошенка з України за час президентства.

Як повідомляв Знай.uа в ДБР назвали причину потужних вибухів у Балаклії: "Сто людей твердять в один голос...".

Знай.uа писав, Федина нарвалася на неприємності через гучне звернення до Зеленського: що чекає на депутатку від партії Порошенка.