Цими днями омбудсмена української мови Тетяну Монахову звинуватили у жорстокому злочині. Відтак, вона шантажувала студентку Чорноморського національного університету імені Петра Могили. Окрім цього, вона покривала домагання викладача.

Як відзначається, інцидент стався ще в минулому році. Так, все розпочалося з того, що позаштатна журналістка видання "Шипшина", яка на той час навчалась в університеті, збирала матеріали щодо одного із викладачів, якого звинувачували в домаганнях.

"Коли я ще вчилася, до нас прийшов цей викладач і вже з першої лекції він розповідав про сексуальні підтексти, і що з ним багато студентів судилися, але жоден суд він не програв. Дівчата розповідали, що він одну за коліно чіпав. Одній з дівчат він сказав, що "хабарі бере виключно натурою". У деяких були різні листування з ним, де він писав "подяки" і робив різного роду натяки", - розповідає студентка ВНЗ.

Після цього, коли вже чимало інформації було зібрано, до дівчини зателефонувала завідувач кафедри журналістики Тетяна Монахова, яка почала шантажувати студентку тим, що та не отримає диплом в разі публікації матеріалу про викладача.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Якщо зараз будуть якісь брудні публікації, спрямовані проти Могилянки, ви диплом не отримаєте. Ми з вами в одній упряжці, а конфліктну ситуацію я розрулювала і я поговорила з усіма учасниками. Я просто сказала "дівчатка не витрачаємо нерви, здавати ви будете мені і Ользі Геннадіївні, покажіть, які роботи ви написали і ми вам все поставимо". Нема про що писати!", - заявила тоді викладачка.

Нагадаємо, батько української науки Патон святкує 101-річчя

Як повідомляв портал "Знай.ua", пробне ЗНО в Україні: опубліковано повний список предметів та дат

Також "Знай.ua" писав, освіта й умови життя: Україна зайняла 96 місце в світовому рейтингу процвітання