Вчені з Швеції дали відповідь на питання, яке дуже хвилює жінок, а саме чому так складно схуднути після 40 років. Фахівці пояснили прямі причини, за якими схуднення неможливо.

Схуднення після 40 років

Так, з віком більшість люди набирають вагу. За словами працівників з Шведського дослідницького інституту, вся справа в зміні жирового обміну.

Згідно з даними дослідження, з віком жирова тканина стає пересиченій. Зайва вага набирається від того, що біла жирова тканина є справжнім ворогом усіх тих, що худнуть. Вона не віддає чисті ліпіди на задоволення енергетичних витрат. Таким чином, з плином часу схуднути значно важче, а також втома тільки накопичується.

Схуднення після 40 років

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте є і гарні новини. Проаналізувавши склад жиру і спосіб життя, експерти зробили висновок, що реально схуднути. Основна умова – тобто менше на 20%, ніж у більш молодому віці. Більше того, позитивний ефект показали бариатрические операції і фізичні вправи.

Нагадаємо, що на популярному проекті "Зважені та щасливі" відбувся найкрасивіший ефір у таборі схуднення.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова в купальнику шокувала результатами схуднення.

Також портал Знай.ua писав, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова в міні-сукню показала результати схуднення.