На Херсонському бавовняному комбінаті хлопець по-звірячому побив 17-річну дівчину. Про це повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі ‎Anya Vereshaga.

Колишній хлопець побив 17-річну дівчину

"Цей чоловік у суботу в рйоне Кулика близько 18:00 біля школи побив дівчину 17 років, яка в даний момент знаходиться в реанімації, зараз її життю нічого не загрожує. Вона мало не померла, завдяки медичної допомоги все обійшлося!!!!! Бережіть себе і своїх близьких!!! Є свідки, всі покази вже в поліції, а він вдома, і ходить серед нас!!!", - написала користувач мережі.

Також вона стверджує, що постраждала провела цілий тиждень у реанімації, а вже в понеділок дівчину переведуть в стаціонар.

"І нічого йому не буде... правосуддя немає у нас, на жаль. Дівчині сил і одужання… Не затримають, викличуть у відділ, дасть свідчення і відпустять! Зі мною сталася така ж ситуація навесні, справа в суді... Але вже зрозуміло, що не посадять, якщо перша судимість і провину визнає", - додала Ольга Авраменко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Колишній хлопець побив 17-річну дівчину

Також Anya Vereshaga повідомила подробиці жахливої події.

"Це її колишній хлопець, вистежив і побив ногами, палицею, є переломи. Заява в поліції, Дніпровський відділ", - уточнила вона.

Нагадаємо, що в Одесі співробітник правоохоронних органів прийшов з перевіркою на державне підприємство. Під час огляду одного з приміщень він вдарив директора підприємства.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові на вулиці Бандери жінка, яка переходила дорогу на пішохідному переході, раптово отримала удар в обличчя від молодого чоловіка, який йшов їй на зустріч.

Також портал Знай.ua писав, що в одному з кафе містечка Черкесска, Карачаєво-Черкеської республіки в Росії, чоловік з пістолетом напав на свою колишню кохану та її супутника.