Найбільший європейський автобусний перевізник FlixBus розпочне свою діяльність в Україні. Автобуси у фірмовій лівреї компанії курсуватимуть у напрямку Чехії за маршрутом Одеса-Пльзень.

Про перший український маршрут перевізника FlixBus повідомив на прес-конференції в Києві генеральний директор компанії в Польщі та Україні Міхал Леман. Партнером FlixBus стала компанія Regabus.

FlixBus, скріншот: ЦТС
FlixBus, скріншот: ЦТС

Про компанію Regabus відомо, що вона працює на ринку з 1994 року і спеціалізується на перевезеннях між Україною та Чехією. Маршрут автобуса FlixBus включатиме міста Тернопіль, Львів, Краків та Прага. Перший виїзд відбудеться 11 грудня.

4 грудня стартував продаж квитків за маршрутом Одеса-Пльзень. Наразі перевізник запропонував розпродаж і вартість квитка у цей період становитиме від 99 грн. Перевезення будуть здійснюватися трьома брендованими автобусами Setra 2014-2015 років випуску.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

FlixBus, скріншот: ЦТС
FlixBus, скріншот: ЦТС

Згідно з політикою компанії автобусні перевезення у фірмовій зеленій лівреї з відповідним брендуванням FlixBus означають відповідність всім стандартам європейського FlixBus.

Компанія FlixBus володіє найбільшою в Європі мережею автобусних перевезень. Маршрути перевізника охоплюють 2000 населених пунктів у 29 країнах, серед яких відтепер і Україна. FlixBus щодня виконує близько 350 000 рейсів між європейськими містами з інтервалом в 30 хвилин. У 2018 році послугами компанії скористалися 45 млн пасажирів. Крім того, віднедавна FlixBus запустила свою мережу поїздів і електробусів.

FlixBus, скріншот: ЦТС
FlixBus, скріншот: ЦТС

З приходом FlixBus в Україну, вітчизняні перевізники отримали шанс прямого співробітництва з провідною світовою компанією, яка дотримується високих німецьких стандартів і вимог до якості та безпеки перевезень. Варто зауважити, що економіка Польщі завдяки FlixBus у 2018 році отримала понад 42 млн злотих.

FlixBus, фото: Imaginechina
FlixBus, фото: Imaginechina

Нагадаємо, ідеальна відпустка: SkyUp відкриє чотири нові рейси зі Львова

Як повідомляв портал "Знай.ua", Укрзалізниця відкриє додаткові рейси перед Новим роком: куди можна поїхати на свята

Також "Знай.ua" писав, що українські заробітчани пояснили Зеленському, чому не хочуть повертатися додому