Стало відомо, що більш ніж за півтора року надійшло 160 тисяч заяв від жителів окремих районів Донецької та Луганської областей на отримання громадянства Російської Федерації. Про це повідомляють в МВС РФ.

Понад 125 тисяч жителів ОРДЛО отримали громадянство РФ

Більше 120 тисяч жителів ОРДЛО з квітня 2019 року змінили громадянство на російське. Про це повідомив глава МВС Російської Федерації Володимир Колокольцев в понеділок, 9 листопада.

"Всього з квітня поточного року в пункти прийому документів Ростовської області надійшло понад 160 тисяч заяв, а щодо 125 тисяч осіб вже ухвалені рішення про набуття громадянства", - йдеться в повідомленні.

Понад 125 тисяч жителів ОРДЛО отримали громадянство РФ

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що на Донеччині працівники контррозвідники СБУ припинили протиправну діяльність місцевої мешканки, яка намагалася організувати незаконну легалізацію в Україні громадян РФ і бойовиків терористичних угруповань "ДНР".

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній нардеп Ігор Мосійчук заявив, що отримав дані про подвійне громадянство ще одного нардепа "Слуги народу". Документи, які підтвердять це повинні підвезти з Верховини.

Також портал Знай.ua писав, що ввели нові стандарти фотографування на документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство або спеціальний статус.