В Україні зростає кількість жебраків-шахраїв, також почастішали випадки, коли для жебракування використовують дітей і переодягаються священниками. Скандальні викриття шахраїв, котрі просять милостиню сталися в Києві, Запоріжжі та Мелітополі.

Хвиля інцидентів із перевдяганням у жебраків та священників захлеснула Україну. У Києві затримали молоду жінку, яка в одному з переходів змушувала дівчинку просити милостиню. Дитина, за словами очевидців, мала недоглянутий вигляд, була дуже брудною. У справу втрутилася поліція, та заарештувала жінку-жебрачку, її чекає кримінальна відповідальність.

Жебрацтво, фото: vinbazar.com
Жебрацтво, фото: vinbazar.com

Подібний випадок трапився у Запоріжжі, де викрили 19 річну дівчину, яка вдавала із себе бездомну стареньку і просила милостиню. Після так званої "роботи" вона переодягалася у нові речі. Саме цей момент вдалося зняти на камеру місцевим мешканкам, які провели з нею виховну бесіду.

Кричущий випадок стався у Мелітополі, там двоє чоловіків в одязі священнослужителів і з церковною атрибутикою збирали гроші "на храм". Навіть більше, один з аферистів не соромився щедро кропити перехожих "святою" водою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Жебрацтво, фото: expres.online
Жебрацтво, фото: expres.online

Повідомляється, що батьків, які примушують своїх дітей просити милостиню, чекає адмінпротокол за статтею "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов'язків щодо виховання дітей".

Жебрацтво, фото: Depositphotos
Жебрацтво, фото: Depositphotos

Нагадаємо, нова шахрайська схема залишить українців без копійки: як аферисти добираються до банківських рахунків

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Франківську патрульні "зцілили" сліпого жебрака: скандальне викриття потрапило на відео

Також "Знай.ua" писав, що француза через жебрачку оштрафували на 2676 гривень: буває і таке