За останні кілька років Україна пережила декілька потужних хвиль імміграцій. Та й не секрет, що заробітчан з кожним днем стає все більше і більше. Люди опускають руки і не вірять, що вдома можна знайти щастя.

Саме тому варто звернути увагу на відверте зізнання відомого блогера, яке нещодавно було опубліковано на сторінці в Instagram "foris.blog".

Пост "foris.blog", Instagram
Пост "foris.blog", Instagram

"Дивовижний факт — якщо ввести в пошуковому рядку Google словосполучення "країна можливостей" у списку результатів ви в першу чергу побачите "Росія — країна можливостей". Можете перевірити. А от серед моїх підписників дуже багато людей, які вважають країною можливостей - США. Якщо перший факт легко пояснюється наявністю в Росії однойменної організації, то другий факт для мене залишається таємницею. Чому саме США, а не будь-яка інша країна?", - задається питанням блогер.

Блогер поділився власним досвідом і спробував відповісти, що ж насправді є "Країною можливостей".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Але як би там не було, я вважаю, що країна можливостей — вона не на карті, вона всередині, всередині кожного з нас. Просто ми знаходимо цю країну подолавши свій власний шлях до неї. Хтось знаходить її відразу майже не мандруючи, а хто-то може і зовсім не знайти її, заблукавши десь по дорозі, а вона виявиться зовсім поруч. Можливості, адже вони завжди з вами, просто потрібно почати ними користуватися. Але, щоб розгледіти свої можливості, потрібно розширювати свій світогляд, подорожувати, читати, вчитися, відкривати щось нове для себе, і виходити з зони комфорту.", - пише блогер.

Нагадаємо, життя українських заробітчан кардинально зміниться: у Раді готують нові правила.

Як повідомляв Знай.uа економічний бум: українські заробітчани підняли на ноги Польщу, вважають експерти.

Знай.uа писав, заробітчанин розповів правду про реальний ризик в Євросоюзі.