У польському місті Пястув під Варшавою 44-річний українець напав зі зброєю на свого боса. Про це пише місцеве видання RMF24.

Так, заробітчанин з України здійснив напад через своє звільнення. Після цього він прийшов до керівництва і зажадав зарплату, яку йому не виплатили раніше. У чоловіка був пістолет, яким він погрожував підприємцю.

Між ними почалася бійка. Звільнений співробітник вдарив колишнього боса в обличчя, потім пролунало три постріли. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Заробітчани, фото 24 канал
Заробітчани, фото 24 канал

Підприємець зміг втекти і заявити про напад у поліцію. Відомо, що правоохоронці вже затримали громадянина України, потім суд засудив обвинуваченого до тримісячного арешту.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, відомий блогер "Foris.Blog" розповів про свої враження від життя та роботи в Данії.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Англії невідомі поранили молодого франківчанина ножем і зникли з місця злочину.

Також портал Знай.uа писав, що трагедія з українцями в Польщі сколихнула увесь світ. Моторошне вбивство 24-річного громадянина України здійснив його 42-річний співвітчизник.