До святкування Нового 2020 року залишилося трохи більше тижня, та вже за декілька днів у школярів почнуться зимові канікули. Якщо ви ще не знаєте, куди піти з родиною на свята, Знай.ua підготував збірку найкращих заходів для дітей. Повірте, дивуватися буде не тільки ваша дитина! На вас будуть чекати Дід Мороз або Санта-Клаус, ельфи та інші казкові персонажі.

Новинкою цього року є "Лапландія 360. Інтерактивна подорож до Санти" - це новорічний проєкт з ефектом занурення у казковий світ, що розмістився прямо біля головної ялинки країни на Софійській площі.

Лапландія 360
Лапландія 360

Головний діючий персонаж - ельф Ейнар, який і стає провідником у віртуальну Лапландію. Також у шоу-подорожі задіяні голографічні та анімаційні 3D-персонажі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як розповіла Знай.ua директор компанії Starlight Entertainment Наталія Гончар, ідея Лапландії прийшла до неї уві сні.

"Я протягом уже 4 років буваю в Резиденції Діда Мороза, яку ми створили на ВДНГ. І ми дуже хотіли щось зробити подібне, щоб не прив'язуватися до однієї локації, тому що у нас зараз попит перевищує наші пропозиції. Хотілося зробити щось цікаве, унікальне, щоб це побачила максимальна кількість осіб", - сказала Гончар.

За її словами, ця локація вміщує близько 70 осіб за одну виставу, тож потрапити може кожен бажаючий.

💫 Весело. Новорічно. Казково. Інтерактивно... Здається, коли річ йде про "Лапландію 360", підходять усі позитивні...

Geplaatst door Starlight Entertainment op Donderdag 19 december 2019

Глядачів чекає у гості сучасний Санта, якого діти точно ще ніколи не бачили. Крім цього, завдяки голографічній проєкції кожен зануриться у цікавий мультимедійний світ.

Шоу триватиме до 12 січня.

На Співочому полі розташувався Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів "Легенди Піднебесної".

Вже на вході на вас чекають казкові світлові інсталяції, які вражають масштабом. Гуляти тут треба ввечері, коли всі локації світяться різнокольорово, аби насолодитися усією красою.

Саме на фестивалі кожен зможе ближче познайомитися з китайською історією та культурою, побачити традиційні танці у виконанні артистів, що приїхали до Києва з далекого Китаю. Крім цього, експозиції перенесуть відвідувачів у таємничий світ казок і легенд Піднебесної.

Для дітей є резиденція Санта-Клауса, де можна весело провести час та передати свої побажання. Також на Співочому полі працює фуд-зона з китайськими ресторанами та ароматним глінтвейном, ярмарок сувенірів, тематичні майстер-класи.

Фестиваль триватиме до 2 лютого.

Зимова країна на ВДНГ - місце, де розташовані найкращі заходи для розваг усієї родини.

На відвідувачів чекає резиденція Діда Мороза, ковзанка, горка, екстремальні атракціони, різдвяна фабрика мрій, святковий ярмарок, замок крижаних скульптур та багато чого іншого.

Грандіозне зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю" подарує незабутні враження та емоції. Організатори занурять глядачів у вир подій, що відбуватиметься перед ними, за ними і навіть над ними! Тут реальність і фантазія розчиняться, а глядачі стануть частиною пригод головного героя.

Це надзвичайно непередбачувана вистава, яку і діти, і дорослі дивляться з придихом та завмиранням серця, бо настільки занурюються у пригоди головного героя.

До речі, крім Софійської площі, Новий рік можна зустріти і на ВДНГ.

Цього сезону тематикою новорічної ночі стане фантастична подорож у минуле. За допомогою музичної машини часу організатори пропонують гостям зазирнути в запальні 80-ті, пригадати відчайдушні 90-ті та відриватися під поп-відкриття 2000-х. За танцювальні ритми головної ночі року відповідатиме резидент радіостанції NRJ Ukraine та один з кращих діджеїв України — DJ Саня Димов.

Вхід на територію парку вільний.

Нагадаємо, раніше Знай.ua розповідав, що з 7 грудня у Києві на території Національного комплексу “Експоцентр України” розпочався новий сезон роботи парку-фестивалю “Зимова країна на ВДНГ”.

Також у Києві відкрилося новорічне містечко на Софійській площі. На території містечка вже запрацювали всі розважальні локації для дітей і ярмарок.

А з 14 грудня у найбільшому історико-розважальному комплексі під Києвом проходить цикл святкових шоу-програм "Зимова казка" для дітей і дорослих, який включає також і Новорічну ніч 31 грудня.