Український військовий Анатолій Штефан "Штірліц" опублікував історію бойовика "ДНР" Влада Філіна, який через війну на Донбасі втратив частину ноги. Однак протез чоловіку довелося зробити самостійно, до того ж з підручних матеріалів, оскільки покалічений він виявився непотрібним терористам.

Боєць ВСУ Анатолій Штефан "Штірліц" опублікував фото бойовика Філіна, посилаючись на його розповідь та прокоментував ситуацію.

Протез, фото: Анатолий Штефан/Telegram
Протез, фото: Анатолий Штефан/Telegram

"Зліва обрізок пляшки з поролоном і дротиком — це протез ноги на машині їздити. Праворуч, обрізок пляшки з сантехнічним силіконом і шматком тростини — це ходити. Правда, він вже зламався, пляшка не витримує, але ідея була робоча", - написав Філін.

Бойовик у своїй публікації описав, як самостійно виготовив для себе протез, він називає це "суворим протезуванням". Варто зауважити, що він пишається собою і вважає, що "країну не перемогти".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Батьківщина кине тебе, синку! Завжди! Поранений представник російсько-окупаційних військ зробив собі протез з підручних матеріалів. Той момент, коли тебе використали і викинули, як сміття", - Анатолій Штефан.

Публікація Влада Филина, скріншот
Публікація Влада Филина, скріншот

Публікація Анатолія Штефана, скріншот: Telegram
Публікація Анатолія Штефана, скріншот: Telegram

Нагадаємо, весна посеред руїн: на апокаліптичних просторах Донецька помітили дивовижні речі, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", обмін полоненими пішов не за сценарієм: ось чому ув'язнені не хочуть повертатися в "ЛДНР"

Також "Знай.ua" писав, що український воїн створює неймовірні ікони на передовій: "Я іноді думаю, чому Бог дозволив війну"