Відомий блогер, журналіст та політичний експерт Михайло Шнайдер у черговому дописі на своїй сторінці у Facebook розповів про життя судді Київського районного суду Одеси Юлії Федулеєвої.

За словами Шнайдера, ця суддя має у власності нову квартиру в центрі Одеси, велику земельну ділянку, дорогі позашляховики Audi та Lexus а також зберігає понад мільйон гривень готівкою. І це все при тому, що офіційна зарплатня Федулеєвої складає декілька тисяч гривень.

Друзья, знакомьтесь это Юлия Федулеева. Она судья Киевского районного суда Одессы и по совместительству......

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 28 december 2019

“І це всього лише простий районний суддя. А які цифри фігурують на найвищому щаблі суддівської піраміди, мені навіть страшно уявити. Відверто кажучи, в жодній цивілізованій країні світу таке в принципі неможливо. Адже про яке верховенство закону та права може бути мова, якщо правосуддя вершать одні лише мільйонери та мільярдери” - написав Шнайдер у своєму дописі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадуємо, що вчора на своїй сторінці Facebook Шнайдер показав мем на тему нинішніх цін на продукти харчування в магазинах України.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, скільки платили Порошенку, щоб він підглядав за клієнтами: названі розцінки.

Також Знай.uа писав про те, що Ігор Лесев застеріг Україну від сумної долі Індії: "Ганді перетворився в Зеленського".