ОВЕН

Овни отримають шанс змінити своє життя в рік Металевого Білого Пацюка. Прожити рік без фінансових тредностей можливо, якщо втримати баланс між економією і щедрістю і наполегливо працюючи. У лютому непогано б взяти невелику відпустку длч поповнення енергії. Навесні відкриються прекрасні можливості для кар'єрного зростання і самореалізації. Істотний прибуток чекайте середині літа і в останні дні осені.

ТЕЛЕЦЬ

У новому році Тельці запросто зможуть перетворитися в успішних бізнесменів, все буде йти, як по маслу. Неймовірне чуття, здатність орієнтуватися в нашому мінливому світі допоможе стати учасником найбільш вигідних проектів. Перша половина року виявиться приємною на бонуси. Не випускайте хвіст птаха удачі з рук і пошукайте, куди б вигідніше вкласти отриману суму.

БЛИЗНЮКИ

Все, за що б взялися Близнюки в рік Білого Пацюка, вдаватиметься їм. Перша половина року буде просякнута хорошими пропозиціями. Зірки радять штурмувати нові горизонти з обережністю. Статті доходу обіцяють бути чималими, але великі покупки краще робити в квітні і початку літа. У останні дні березня уникайте фінансових операцій.

РАК

У новому році Раку доведеться забути про своєю вродженою обережності і передбачливості, оскільки зірки чекають від нього швидких і рішучих дій. Запорукою успіху повинні стати простота і швидкість, не слід шукати складних шляхів. Буквально в перші дні 2020 року, можливо, доведеться показати, що у вас є характер. З березня по липень і в грудні можете дозволити собі певну ступінь оригінальності, відмовившись від звичних рішень.

ЛЕВ

Зірки обіцяють вам досить спокійний і плідний період. Особливо, якщо будете покладатися не на оточуючих, а на себе. Рік почнеться бурхливо, і ви повинні підхопити цю хвилю, інакше складно буде утримувати фінансове благополуччя. Натомість, швидко включившись в кругообіг справ, вже в наприкінці січня відчуєте результати роботи.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

ДІВА

У майбутньому році Дів посиляться організаторські здібності. Початок року запам'ятається їм безліччю вражень. Не дивно, що вже до середині січня представники знаку можуть відчути легку втому. Відпочиньте трохи, і в лютому з новими силами приступайте до роботі. У вас з'явиться відразу кілька додаткових джерел доходу. Але в березні, липні і листопаді потрібно сто разів подумати, перш ніж вкладати в це свої кошти.

ТЕРЕЗИ

У рік Металевої Криси Ваги можуть насолодитися своїми минулими успіхами, а завдяки привабливості, дотепності і діловим якостям зуміють просунутися вгору по кар'єрних сходах. Для підтримки досягнутого рівня не задавайте зайвих питань, не нав'язуйте нікому свою думку і подбайте про імідж. У січні — у березні вас можуть виникнути чималі витрати, але в надалі фінансове становище стабілізується і вже не буде викликати побоювань.

СКОРПІОН

Початок року для більшості Скорпіонів видасться цілком вдалим, вони можуть розраховувати на нові шанси в реалізації задуманого. Проявляючи великодушність і поблажливість, Скорпіон набагато рідше буде пускати в хід своє жало, воліючи прощати, шукати компроміс, а не мстити. Але це зовсім не означає, що з нього можна буде вити мотузки.

Гороскоп на 2020 рік

СТРІЛЕЦЬ

Для більшості Стрільців 2020-й почнеться досить спокійно. Якихось доленосних подій очікувати не варто. Творча жилка, властива переважній більшості представників знаку, буде гармонійно поєднуватися з практичною кмітливістю. Стрільці зможуть раціонально розпоряджатися грошима, і це допоможе досягти стабільності.

КОЗЕРІГ

Козерогові доведеться зіткнутися з непередбаченими перешкодами на шляху до мети, однак вони будуть здоланними. Важливо зберігати баланс між доходами і витратами. Інтуїція підкаже вам, куди і на яких умовах слід вкласти кошти, щоб вони принесли пристойний прибуток. Найбільш сприятливими в фінансовому плані опиняться березень, квітень, липень і листопад. З

Водолій
Водолій

ВОДОЛІЙ

Життя Водоліїв у наступаючому році не буде місця для нудьги. Загадавши за новорічним столом бажання, вже в січні ви раптом виявите, що воно почало збуватися. Напористість і ініціативність, проявлена вами, допоможе домогтися бажаного у всіх сферах життя. Це прекрасний рік для того, щоб зайнятися самоосвітою, підтягнути себе в іноземною мовою, здати іспит на підвищення кваліфікації.

РИБИ

Зірки радять Рибам не будувати довгострокових планів, оскільки протягом року обставини в їх життя будуть часто змінюватися. Заробляти будете добре, так що відчуття стабільності міцно увійде в ваше життя. Остерігайтеся лише того, щоб під впливом настрою не здійснювати нерозумних витрат. Холоднокровність у фінансових справах потрібно в березні, липні, жовтні і листопаді. Ваш роботодавець виявить себе як щедра людина.

Як повідомляв Знай.ua багато люди дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прийме з цього приводу. Дізнайтеся, 2020 рік буде таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, який вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щури розповіли астрологи.