На днях в мережі з'явилося унікальне відео, яке демонструє вкрай жорстоке поводження з тваринами. І слід зауважити, що відеоролик видався настільки моторошним, що не кожен зможе його переглянути. На ньому видно, як ще живого кабанчика заживо смалять неповнолітні, які при цьому ще й радіють.

Відповідний ролик з'явився на одній з сторінок самого кривдника тварини, однак наразі він вже видалений. Щоправда, на просторах інтернету відео збереглося.

Свині, фото freepik
Свині, фото freepik

Так, на кадрах видно, як ймовірно у селі, неповнолітні запалюють лампу на бензині та починають смажити ще живого маленького кабана. При цьому, один з молодиків тримає тварину ногою, аби та не утекла. Водночас кривдник запихає лампу в горло, ще живому кабану, та "жарить" його зсередини.

Зауважимо, що таке поводження з твариною викликало вкрай негативне відношення до неповнолітнього, який це скоїв. Адже, як відзначається, є більш гуманні методи, а не ті, які використовують хлопці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, на Львівщині нелюд перебив хребет малюку, звіряча розправа потрапила на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як будуть карати шкуродерів за знущання над тваринами.

Також портал "Знай.uа" писав, що дніпряни влаштували самосуд над садистом, який розстрілював котів і собак.