За минулий рік усі області України відзначились рекордами у тих чи інших показниках чи галузях економіки, повідомляє “Слово і Діло”.

Зокрема, Дніпропетровська область відзначилась найбільшою кількістю домашніх сонячних електростанцій — майже дві тисячі приватних будинків Дніпропетровщини обладнані сонячними батареями, які мають загальну потужність 49.8 мегаватт.

Львівщина у минулому році стала найпривабливішою для іноземних інвесторів — зараз у Львівській області працює 1657 підприємств з іноземним капіталом з країн Євросоюзу. Як результат — рекорд за кількістю збудованих за минулий рік нежилих приміщень.

Тепловий лічильник - фото LB
Тепловий лічильник - фото LB

Черкаська область найактивніше працює на ниві економії на комунальних послугах — вже 98% будинків області обладнані лічильниками тепла. А в Харківській області найкраще борються з безробіттям — рівень зайнятості там сягнув майже 75%, що також є рекордом для України.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Чернівецькій області найменша заборгованість по зарплатах у бюджетній сфері (усього 200 тисяч гривень), а на Кіровоградщині відкрили найбільшу кількість опорних шкіл.

Нагадуємо, що на православне Різдво у Львові збираються встановити рекордний Дідух заввишки у три метри та провести одразу п’ять фестивалів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", названий найпопулярніший автомобіль 2019 року: про яку "ластівці" мріє кожен українець.

Також "Знай.uа" писав, звільненим з полону українцям нікуди йти з "Феофанії": що буде з колишніми полоненими.