З'явилася інформація, що команда СММ ОБСЄ звинуватила Україну в порушеннях Мінських угод на Донбасі. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

ОБСЄ

Так, у звітах моніторингової місії від 4 і 6 січня 2020 року було зазначено, що Збройні сили України порушили умови відведення озброєння, а саме зенітних ракетних комплексів 9К33 "Оса".

"Розміщення зазначеної військової техніки не підпадає під дію Мінських угод щодо відведення озброєння", – йдеться у повідомленні.

ОБСЄ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За Мінським домовленостями, відводу підлягають танки, артилерія, РСЗВ, тактичні ракети. Також у домовленостях нічого не говориться про відвід зенітних ракетних комплексів.

"Висвітлення такої інформації суперечить принципами нейтральності та неупередженості, якими керуються представники СММ ОБСЄ при наданні чутливої інформації оборонного характеру", – заявили в повідомленні.

У щоденних звітах від 4 та 6 січня 2020 року командою СММ ОБСЄ продовжує надаватись недостовірна інформація щодо...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 7 januari 2020

Нагадаємо, в яку суму українським платникам податків обходиться утримання одного солдата Збройних сил.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Куликовому Донецької області один із окупантів відкрив вогонь по іншим бойовикам.

Також портал Знай.ua писав, що українські військовослужбовці, які захищають нашу країну на Донбасі, записали привітання зі святом Різдва Христового.