З'явилася інформація, що в авіакатастрофі українського літака Boeing 737, авіакомпанії "Міжнародні авіалінії" в Ірані, загинув стюард Ігор Матков. Чоловікові було всього 34 роки.

Про це стало відомо з повідомлення одного з українських журналістів, який знаходився в аеропорту "Бориспіль" і спілкувався з батьками чоловіка.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: РИА Новости
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: РИА Новости

За словами батьків, станом на 9.00 ранку, 8 січня, офіційно їм нічого не сказали. А про авіакатастрофу вони дізналися зі ЗМІ. Батьки кажуть, що чекали сина в середу з рейсу. Самі вони з Козельця, Чернігівської області.

Батьки загиблого стюарта МАУ, golos.ua
Батьки загиблого стюарта МАУ, golos.ua

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вчора він попрощався, сказав, що буде в Києві. У мене було погане передчуття. А вранці про трагедію повідомила донька, побачила з новин, а не в МАУ", – сказала мама Маткова.

"Ігор навчався в Кіровоградському льотному училищі, працював у МАУ багато років, не одружений", – сказали батьки загиблого.

Нагадаємо, влада Ірану відзвітувала щодо аварії борту МАУ: "Якщо літак збила ракета..."

Як повідомляв Знай.uа летів до Києва: в Ірані розбився український літак МАУ, не вижив ніхто.

Знай.uа писав, Зеленський терміново повертається до України з Оману через падіння літака МАУ.