У міському рацсі Чернівців стався неприємний інцидент – начальниця установи почала конфлікт з молодою парою, яка прийшла подавати заяву на реєстрацію шлюбу. Справа в тому, що закохані, які хотіли вступити в шлюб, повинні заплатити держмито в сумі 85 копійок. Без квитанції з банку на сплату цього мита в рацсі не приймуть заяву. Пара заплатила, але банк округлив суму і вийшло 90 копійок, а не 85, ось через це і почався конфлікт.

Виявилося, що начальниця рацсу не захотіла приймати заяву через суму у квитанції на 5 копійок більшу, ніж потрібно. І хоча молоді люди намагалися пояснити скандалістці про норми про округлення дрібних монет, це не допомогло. У якийсь момент під час сварки чиновниця дістала електрошокер і почала ним погрожувати, мабуть, їй здалося, що на неї хтось накинеться, а сам інцидент потрапив на відео. У Південно-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції України, якому підпорядковується рацс, вже прокоментували ситуацію і повідомили, що жінку відсторонили від роботи.

Нагадаємо, жорсткий "махач" одеських маршрутників потрапив на камеру.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Україна входить у період "щасливих" шлюбів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що історія любові двох ув'язнених на Харківщині зворушила всю Україну.