У США військові врятували сучасного Робінзона. Рятувальники виявили чоловіка з Юти, який три тижні жив у сніговій печері, залишившись на морозі після того, як втратив майже все майно в пожежі.

Будинок згорів вщент, собака загинула, а чоловік опинився без даху над головою, маючи при собі кілька банок консервованої їжі і арахісового масла. 30-річний Тайсон Стіл з Юти купив будиночок в долині Матануска-Суситна на Алясці у ветеранів В'єтнаму. За його власним описом, будинок більше скидався на хатину – легкий каркас з пластиковим брезентом. Він зовсім не підходив для місцевих холодів, коли температура в січні може впасти до -32 градусів Цельсія.

Тайсон Стіл, фото скріншот з відео

Пожежа в хатині почалася через самого Тайсона. Він так поспішав скоріше розпалити вогонь, що сунув в дров'яну піч занадто великий шматок картону. Частина палаючого картону вилетіла з печі, потрапила на дах. Пожежа почалася через пару годин – Тайсон прокинувся вночі 17 або 18 грудня (точну дату він не пам'ятає) від звуку плавленого пластику. Коли чоловік вискочив на вулицю, то побачив, що дах палає. Він кинувся в будинок і став хапати все, що потрапляло під руку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

В першу чергу він хотів витягнути собаку, шестирічного лабрадора на прізвисько Філ. Тайсон дав команду собаці вибігти з дому і став шукати речі, думаючи, що Філ вже на вулиці. Але зрозумів, що помилився, коли сам вибіг на вулицю і почув з дому виття.

"Я був у розпачі. Все, що я міг в той момент зробити – це кричати. Від власного безсилля у мене підкосилися ноги", – розповідає Тайсон.

На оплакування собаки у Тайсона не було багато часу. Треба було виживати. Він розпалював вогонь, щоб його побачили через дим і витоптував на снігу сигнали SOS.

Тайсон Стіл, фото newyork1.vip.townnews.com

Він погано знав місцевість і не міг точно сказати, який з водних потоків поблизу замерз достатньо, щоб ним можна було дістатися до цивілізації. А добиратися було куди – найближчим поселення знаходилося в 30 кілометрах від будинку Тайсона.

Чоловіка побачили рятувальники на вертольоті. Вони відразу ж відправили Тайсона у теплий душ і принесли їжу з Макдональдса. Зараз Тайсон планує поїхати до сім'ї в Солт-Лейк-Сіті.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа, народився в сорочці: чоловік отримав чотири кулі у голову і вижив, подробиці.

Знай.uа писав, під Запоріжжям чорні археологи розорили скіфський курган: "Історію — на ринок", обурливі кадри.