Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка розпочав кримінальну справу проти народного депутата від фракції “Опозиційна платформа — За життя” Іллі Киви, повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

Як повідомляється, 22 січня Кива зайшов до одного з київських ресторанів, де влаштував бійку з ветераном Михайлом Майманом, вдаривши останнього головою в обличчя. В результаті Майман отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Руслан Рябошапка, скріншот із відео
Руслан Рябошапка, скріншот із відео

Також у Генеральній прокуратурі нагадали про те, що розпочати кримінальне провадження проти народного депутата має повноваження виключно Генеральний прокурор України.

Нагадуємо, що раніше стало відомо про те, яку зарплатню отримує Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні починає роботу Офіс генпрокурора. Новий орган створений у відповідності з законом про реформу прокуратури на місці ліквідованої Генеральної прокуратури.

Також портал Знай.ua писав, що генеральний прокурор Руслан Рябошапка несподівано змінив прокурорів у справі про розстріл Небесної Сотні.