Китайський вірус дуже швидко поширюється по азіатським країнам, українці починають хвилюватися і за власну безпеку.
Тому доктор Комаровський вирішив прояснити ситуацію у одному з своїх нових відео на його офіціальному YouTube-каналі.

Перше, що просить зробити відомий лікар України - не панікувати і заспокоїтися. Він переконаний, що ризик українцям заразитися коронавірусів не такий вже великий. Він нагадав, що вірус виявили в місті Ухань на рибному ринку і першими захворіли саме його працівники. Також додав, що ніхто не має імунітету до цього вірусу. І тому зараз З 500 хворих з яких 17 осіб померли.

Симптоми коронавірусу дуже схожі на звичайний грип, специфічних проявів у нього немає. Діагностувати його можуть лише спеціальні тести.

Комаровський також надав основні поради, які допоможуть захистити себе: звертати увагу на місцевий імунітет - захищати слизові оболонки, пити багато рідини, більше гуляти будь-якої погоди, а в разі хвороби - сидіти вдома.

Нагадаємо, раніше у Китаї фіксують все більше випадків захворювання коронавірусом. Відомо, що кількість інфікованих збільшилася до 876, а загиблих – до 26.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", спеціалісти з Уханьского університету вперше змогли випробувати успішний спосіб лікування пацієнта, що виявився хворим на коронавірусів 2019 nCoV.
53-річного чоловіка вдалося вилікувати за допомогою екстракорпоральної оксигенації.


Також "Знай.ua" писав, що журналіст, бізнесмен і претендент на посаду мера Києва Андрій Пальчевський вирішив поділитися з українцями гарною новиною. Відповідне відео розмістив у Facebook.