Днями в рамках Економічного форуму в Давосі представники українського уряду підписали угоду з німецькою інжиніринговою компанією Deutsche Bahn для її співпраці з "Укрзалізницею". Як повідомляє Інформатор, німецька компанія буде займатися консультуванням та підтримкою "Укрзалізниці" з питань менеджменту та технічної роботи.

Цю угоду прокоментував радник прем'єр-міністра України Олексія Гончарука Юрій Голик. За його словами, ніякої "зради" немає. "Ми всі з вами знаємо, що в "Укрзалізниці" є проблеми, і всі зацікавлені у їх вирішенні. Німецький оператор має величезний досвід, тому немає нічого поганого в тому, що ми залучимо його для поліпшення роботи "Укрзалізниці", — підкреслив він.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn, Rail.insider

Тим часом на сайті німецької компанії Deutsche Bahn з'явилася інформація про те, що зараз обговорюються деталі співпраці з українським держпідприємством. Відзначається, що вже в лютому цього року компанії підпишуть Угоду про стратегічне партнерство. В цьому документі будуть уточнені і узгоджені всі деталі. Треба сказати, що Deutsche Bahn є провідною інжинірингової та консалтинговою компанією в транспортній галузі. Там працює близько 5 тисяч людей в 80 країнах світу.

Нагадаємо, пасажирський потяг "Укрзалізниці" спалахнув посеред шляху.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Укрзалізниця показала, як зігріє пасажирів взимку.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук хоче звільнити все керівництво Укрзалізниці.