Неділя, 26 січня в Україні буде сухою. Вітер очікується помірним, з південного заходу. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За словами синоптика, температура повітря протягом дня 26 січня коливатиметься від +2 до +5 градусів, на Півдні +4+9 градусів.

"Європейський антициклон дасть щигля північному циклону, в Україні переважатиме суха погода, навіть із сонцем. Хіба що в Карпатах пройде сніг та мокрий сніг", - зауважує синоптик.

Початок тижня Наталка Діденко прогнозує теплим, опади підберуться орієнтовно під середу. З понеділка в Україні скрізь потепліє на 2-4 градуси, опади підійдуть 29-го січня, у середу, отже, метеопатам приготуватися.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Прогноз погоди, фото з facebook

Так, за прогнозом синоптика, найтепліше буде на узбережжях морів: на Одещині, Миколаївщині та у Криму температура повітря підніметься до +6…+8 градусів.

Значно прохолодніше буде на Півночі та Сході країни. На Сумщині, Луганщині, Полтавщині, Волині та Рівненщині температурні позначки піднімуться максимум до +2…+4 градусів.

Вітер буде південно-західним, 5 – 10 метрів за секунду.

У Києві повітря прогріється до +4…+5 градусів, буде сухо та сонячно.

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Яреми, затворника. Погоду цього дня визначали за місяцем: якщо навколо нього було туманне коло, очікували заметіль. Наші пращури прислуховувалися до лісу і спостерігали за тваринами, щоб дізнатись про майбутню погоду. Якщо ліс тріщить — мороз буде стояти довго, якщо ліс шумить, незабаром буде сніг та відлига. Якщо на Яреми киця мордочку ховає — бути морозу; собака лежить, звернувшись — на холод, витягнулася — на тепло.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли, чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дріб'язок, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.