В Україні пенсіонерам згадали передвиборні 2 тисячі

З'явилася інформація, що Пенсійний фонд України з 1 січня почав проводити процедуру перерахунку виплат. Пенсіонери незадоволені, що багато хто не змогли побачити, як надбавку, навіть однієї гривні.

українські пенсіонери
українські пенсіонери

За словами експерта і роз'ясненням журналістів, стає ясно, що мінімальний розмір пенсій в січні перераховано лише для чоловіків та жінок, яким виповнилося 65 і більше років, і чий стаж становить 35 і 30 років відповідно.

Права рука Зеленського Богдан згоден випити кави з українцем за 5 тисяч гривень

Глава Офісу президента України Андрій Богдан взяв участь у благодійній акції на допомогу семирічної Дарині Білецької, яка хворіє на ВІЛ, повідомляє Telegram-канал “Інсайдер UА”.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лотом, який Богдан виставив на аукціоні, стала особиста зустріч і спілкування з ним за чашкою кави. Всі гроші, які вдасться заробити на продажу цього лота, підуть на лікування ВІЛ-інфікованої Дар'ї Білецької.

Зеленський запанікував через коронавірус з Китаю

Президент України Володимир Зеленський провів бесіду з керівництвом Міністерства охорони здоров'я про ситуацію з коронавірусом, який поширюється з Китаю. Про це йдеться на сайті президента.

Зеленський і коронавірус, фото з сайту Міністерства охорони здоров’я
Зеленський і коронавірус, фото з сайту Міністерства охорони здоров’я

МОЗ підготував порядок реагування для лікарень і лікарів, служб, відповідальних за перетин кордону, та лабораторій.

Іран вирішив долю "чорних ящиків" зі збитого українського літака МАУ

днями член парламентського комітету з розвитку іранського меджлісу Фараджулла Раджабов заявив, що "чорні ящики" зі збитого українського літака МАУ Іран не поверне.

Зауважимо, що вранці 8 січня Україну сколихнула страшна звістка: літак авіакомпанії МАУ впав поблизу Тегерана. В результаті цього загинуло 176 чоловік. Пізніше з'ясувалося, що до цього причетний Іран, який після численних доказів визнав свою провину в збиті українського судна МАУ.

Кількість безробітних через кілька років значно збільшиться

У Державному центрі зайнятості Мінсоцполітики повідомили разючу новина. Кількість безробітних значно збільшиться, адже в найближчі 20-30 роки від третини до половини робочих місць замінять роботи.

Центр зайнятості, фото: zoda.gov.ua
Центр зайнятості, фото: zoda.gov.ua

Але не тільки машини будуть все виконувати, налаштування стане можливим також за допомогою комп'ютерних програм та інших автоматизованих рішеннях.