У ніч на понеділок у медичному центрі Caritas в Гонконгу підірвали саморобну вибухівку. Про це повідомляє South China Morning Post.

"Працівники відділення екстреної допомоги почули гучні хлопки у вбиральні і виявили, що в одній з кабінок стався вибух", - розповів речник лікарні.

Вибух в лікарні, фото: SCMP, Handout

"Після вибуху було багато білого диму та невелика пожежа. На місці події поліцейські виявили розбиту скляну пляшку шириною близько 10 см і заввишки 15 см, з батарейками та електричними ланцюгами. Частина туалету була пошкоджена, але бомба була не дуже потужною", - уточнив речник лікарні.

Вибух в лікарні, фото: SCMP, Handout

Головний інспектор Кевін Чонг Кі-вай з підрозділу кримінального розслідування району Шам-Шуй По заявив, що вони знайшли рештки бомби, виготовленої в домашніх умовах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Після вибуху було багато білого диму та невелика пожежа. На місці події поліцейські виявили розбиту скляну пляшку шириною близько 10 см і заввишки 15 см, з батареями та електричними ланцюгами в ній. Частина туалету була пошкоджена, але бомба була не дуже потужною", - сказав він.

В результаті вибуху ніхто не постраждав, з медустанови евакуювали близько 20 пацієнтів. Станом на ранок понеділка підозрюваних немає. Деталі інциденту з’ясовуються.

Нагадуємо, що вокзал ледь не злетів у повітря, сотні життів могли обірватись вмить: "Лежали неподалік від..."

Як повідомляв Знай.uа, природна аномалія здивувала львів’ян.

Також Знай.uа розповідав про те, що українці безкоштовно зможуть користуватись одразу кількома медичними послугами.