Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів, у чому парадокс зарплати Євгена Кравцова з Укрзалізниці. Відповідний пост з'явився в Facebook.

"Друзі, це керівник нашої улюбленої "Укрзалізниці" Євген Кравцов. Женя практично рекордсмен за розміром заробітної плати серед усіх Українських Чиновників. Але це ще не Найцікавіше. Як виявилося, наш "Герой" отримує рівно СОРОК разів більше, ніж лідер Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін. Ви тільки вдумайтеся у всю цю Ситуацію", - пише він.

Кравцов, фото Уніан
Кравцов, фото Уніан

Тобто, глава "Укрзалізниці" заробляє в десятки разів більше керівника одного з найбільш потужних та впливових держав у світі.

"Просто якась Фантастика. Тільки у нас можливі такі Чудеса. Тільки у нас чиновник середньої руки, може бути багатшими багатьох світових Лідерів. Це вже навіть не Смішно. Я досі сподіваюся, що хлопці з нової влади зрозуміють, а головне усвідомлюють, що так бути НЕ ПОВИННО. І чим раніше вони це зроблять, тим краще буде для них же Самих...", - пише Шнайдер.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кравцова з Укрзалізниці притиснули до стінки.

Як повідомляв Знай. ua, спливли подробиці майбутньої співпраці "Укрзалізниці" і німецької Deutsche Bahn.

Також Знай. ua писав, що "Укрзализныця витрусила гроші з пасажирів за уявні вагони.