Що це за свято?

Це свято неофіційне, його не знайдете в українському календарі професійних або інших свят. Однак воно є і з його допомогою дуже легко можна привітати свого вчителя філософії або викладача, будь-яку людину, яка хоч якось відноситься до цієї науки. Однак часто ми називаємо філософами просто сильних інтровертів, замріяних людей, схильних часто вдаватися в міркування про світогляд, мораль, людські цінності. Насправді, філософія трохи схожа на психологію. Але копатися доводиться не тільки в собі або в іншій людині, але і в устрої світу в цілому. А іноді і бути готовим до того, що не на всі питання можна знайти відповіді. Принаймні зараз.

Тому будь-яка людина, яка відчуває в собі частку філософа в душі, повинна володіти великою сміливістю, силою волі, гарною уявою, високим інтелектом, вмінням аналізувати та критично мислити. І таких чудових талановитих людей просто неможливо не привітати з цим святом, з Днем філософа. Тим більше, коли вже є готові привітання смс.

Свята 29 січня, фото: pxhere
Свята 29 січня, фото: pxhere

Привітання смс

С Днем философа тебя!

Радоваться жизни!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Будет классною судьба

Пусть до самой тризны!

Чтоб не брал тебе испуг,

Чтоб читался Ницше.

Чтобы верен был твой друг,

Чтобы мир стал ближе!

Мудрости тебе большой,

И чтоб здравого ума,

В голове пусть будет мыслей

Не одна, а много – тьма!

Философия бесценна

В этот праздник непременно,

Мы философов спешим

Поздравлять всех от души!

Мудрости одна наука,

Непростая это штука,

Чтобы правильно ей жить,

Нужно это заслужить.

Философию понять –

Это вам не семь на пять.

Поздравляем мы сейчас

Всех философов в их час

Свята 29 січня, фото: sixdaysart
Свята 29 січня, фото: sixdaysart

Кожен з нас у своєму житті філософ, але ти особливо сильний мислитель. Нехай же твій розум завжди буде гострим, щоб ти знайшов свою істину в житті, знайшов своє щастя і радість, і сенс. А темні думки, щоб ніколи не відвідували твою світлу голову. З Днем філософа.

Знаєш кого я хочу більше всього привітати? Одного цікавого філософа. Тебе ж звичайно! Нехай ти не з стародавніх греків і не з відомих філософів минулого, але саме ти можеш докопатися до істини і відповісти на найважливіші питання. Світлих тобі думок і мудрості. Ще раз вітаю з Днем філософа!

Як повідомляв Знай.uа відомі астрологи розповіли, чого чекати від нового сезону різними знаками Зодіаку.

Також Знай.uа писав, що українці нарешті дочекалися підвищення пенсій, проте засмучуватися все одно є чому.

Також Знай.uа писав, від деяких жінок не доб'єшся ні борщу, ні сніданку в ліжко. Все залежить від її імені.