Угорський лоукостер Wizz Air, яким часто користуються українці, підготував пасажирам нову функцію – автоматичну реєстрацію на рейс. Як тільки ви активуєте цю послугу, система авіакомпанії автоматично зареєструє вас на рейс. Станеться це за 50 годин до вильоту. Однак, за додаткову послугу пасажирам доведеться додатково заплатити – вартість автоматичної реєстрації становить півтора євро за кожного пасажира. І додавати цю вартість необхідно відразу ж у момент бронювання квитків. Про це повідомляє avianews.

Водночас, самостійна реєстрація на рейс не скасовується, і вона, як і раніше, буде безкоштовною для пасажирів. Відкривається вона на сайті за місяць до вильоту для тих пасажирів, які сплатили вибір місць в літаку. Для решти – самостійна онлайн-реєстрація на сайті відкриється за 48 годин до вильоту, а закривається за три години.

Лоукостер Wizz Air, aviokase.lv
Лоукостер Wizz Air, aviokase.lv

Що стосується нової послуги автоматичної реєстрації, то при її активації система авіакомпанії попросить пасажира номер телефону, якщо мова йде про переліт в межах шенгенської зони. А вже при польотах між країнами Шенгенської зони і третіми країнами пасажиру необхідно надати паспортні дані. Зараз ці дані клієнти Wizz Air повинні вводити під час самостійної ручної реєстрації.

Нагадаємо, Wizz Air відкриває 6 нових рейсів з Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що літак Wizz Air потрапив у небезпечну ситуацію над Києвом.

Також портал "Знай.ua" писав Turkish Airlines відновила рейси з Одеси до Стамбулу.