Прогноз від Наталки Діденко

У себе на сторінці в Facebook народний синоптик розповіла, що зараз є безліч циклонів від Атлантики до Скандинавії і далі. А той циклон, що у нас робить таку мінливу погоду – це шматочок балтійського циклону Lolita. Але він досить сильний. Спочатку атмосферний фронт організував дощ та мокрий сніг в Україні, а потім ще й сильний вітер. Але це 29 січня. А ось 30-го циклон поступово буде йти з території країни і підтягнеться до свого великого родича. Його подальша доля вже нас мало цікавить. Тому поки прийдуть опади у східні області, особливо вночі. Дощ з мокрим снігом синоптик прогнозує на півночі і на заході, а ще буде сильний вітер та налипання мокрого снігу. У центрі і на півдні, а вдень і на сході в Україні в четвер не буде опадів, вітер зміниться на менш сильний південно-західний. По температурі вдень синоптик обіцяє від +1 до +4 градусів, а на півдні як завжди набагато тепліше – від +4 до +7 градусів.

У столиці дощ, мокрий сніг і поривчастий вітер залишаться до четверга. Так як від цього на дорогах сильно ускладнюється дорога, то треба бути дуже обережними, як водіям, так і пішоходам. А температура в Києві в цей день буде крутитися в районі нуля градусів.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Офіційні дані Укргідрометцентру

За даними Укргідрометцентру, це потепління триватиме до понеділка і стане ще сильніше. Однак поки у нас очікується жарка погода, лише на півдні – від +5 до +8 градусів, на сході від +3 до +5 градусів. А в інших областях переважно від +2 до +4 градусів вдень. Вночі від 0 до +2 градусів. Також майже скрізь пройде сніг, крім східної і південної частини. А вітер буде західний 7-12 м/с.

Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, Український гідрометеорологічний центр

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Вночі найспекотнішими частинами будуть південна і східна, тут температура підніметься від +2 до +6 градусів, а також у західній частині Волинської області. В інших частинах буде переважно від -1 до +2 градусів. Лише Закарпатська область стане винятком – температура від -1 до -5 градусів. На температуру сильно впливає гірський ландшафт.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

Вдень холодно в Чернігівській, Сумській, Тернопільській і Житомирській областях – від 0 до +1 градуса. Хоча все ж сама холодна погода в Закарпатській області – до -2 градусів. В інших західних областях, в центральних областях, а також у Київській області від +3 до +4 градусів. На сході і на півдні – від +4 до +6 градусів, хоча в Криму може піднятися і до +8 градусів.

Як повідомляв Знай.uа в Україні вирішили взятися за бюджетників і за їх зарплати. Справа зовсім не в підвищенні, їх гаманцям завдадуть сильний удар. А в цей час скандал про високі зарплати чиновників ще навіть не затих.

Також Знай.uа писав, що у когось слуги народу відбирають зарплати, у когось інші виплати, а тепер взялися навіть за школярів. У них відберуть найдорожче, але тільки на час навчання.

А ще Знай.uа писав, що виник скандал між популярним супермаркетом та його клієнтами.