Нещодавно в Україну прибув перший літак з нашими туристами, яких вивезли з Китаю.
У Борисполі їм робили лише температурний скринінг.

Літак, звичайно ж, прибув не з епіцентру епідемії, не з Уханя. Як він сказав кілька разів. А з міста Саньї. Це місто на курортному острові Хайнань, який два-три роки тому облюбували українці. Для розуміння - відстань між двома містами - 1781 км. Проте і на Хайнані вже давно зафіксовано коронавірус.


Не всі пасажири використовують маски. Є ймовірність, що їм просто не було не їх взяти. Але при цьому виявляється у аеропорту не вживатимуть жодних заходів безпеки, ні детального обстеження ні, тим більше, карантину.

Для розуміння рівня роботи в Борисполі - лікар, який проводив температурний скринінг в літаку рейсу "Саньї-Київ" з Китаю, був без маски. Проте захопив з собою оператора, щоб показати результати "продуктивної" перевірки пасажирів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще



Люди після прильоту просто роз'їжджаються по домівках. Кажуть: "стане погано - піду до лікаря" .
Але варто зазначити, що інкубаційний період коронавірусу 14 днів.

Тож, можливо саме через подібну халатність коронавірус уже в Україні.

Нагадаємо, в Одесі через епідемію у китайському місті Ухань коронавірусу ринок "7 кілометр" візьмуть під особливий контроль.


Як повідомляв портал "Знай.uа" чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який мав пройти 13-15 березня в Нанкіні (Китай), перенесено на 2021 рік


Також Знай.uа" писав, про те, як захистити себе від нового вірусу.