З 1 лютого 2020 українців чекають чергові нововведення. Виявилося, що нові платіжки за газ не врятували від загрози відключення тепла, а провайдер Воля різко підіймає тарифи.

Провайдер Воля з 1 лютого 2020 року змінює тарифну лінійку. Відтепер абонентська плата зростає приблизно на 20% у всіх абонентів в Україні. Подорожчання тарифів у Волі пояснили підвищенням цін українськими медіагрупами на їхні канали.

Провайдер "Воля", фото: inforesist.rg
Провайдер "Воля", фото: inforesist.rg

Як зміняться тарифи Волі:

  • тариф Інтернет Воля Turbo – з 195 грн в місяць на 235 грн;
  • тариф Інтернет 100 – з 165 грн на місяць 199 грн;
  • тариф ТБ Київ – базовий пакет зі 120 грн в місяць на 150 грн.

Варто зауважити, що Нафтогаз попередив 37 виробників тепла про ризик припинення газопостачання з 1 лютого. В результаті без опалення можуть залишитися жителі 30 міст України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

З 25 лютого 2020 в обіг увійде нова банкнота номіналом 200 гривень, на лицьовій стороні якої залишиться зображення Лесі Українки, а на зворотному — будівлі В'їзної вежі Луцького замку. Однак портрет письменниці перемістять в центр банкноти.

З 1 лютого в Україні приберуть всі таксофони. Причиною стала їхня збитковість та непотрібність.

З України зникнуть таксофони, фото: Mediasat
З України зникнуть таксофони, фото: Mediasat

Зміни у лютому чекають малий та середній бізнес. Влада з 1 лютого обіцяє старт нової програми підтримки малого та середнього бізнесу. Програма розрахована на стартапи, які вже працюють понад 12 місяців, а також діяльний бізнес. При цьому сфера діяльності підприємця не обмежується. Представникам бізнесу обіцяють кредити в розмірі до 1,5 млн грн строком на 5 років. Обов'язкова умова отримання кредиту – власник бізнесу зобов'язаний інвестувати в справу не менш 20% власних коштів.

Погода в Україні в лютому 2020 залишиться аномально теплою, при цьому можливі рясні опади. В останньому місяці зими також очікуються магнітні бурі і сплески сонячної активності. Магнітних сплесків слід чекати 3-5 лютого, 10-11 лютого, 23-24 лютого, 28-29 лютого.

Варто зауважити, що у зв'язку з виходом британців з Brexit, президент Володимир Зеленський ввів тимчасовий безвізовий режим для громадян Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії до 30 січня 2021.

Велика Британія, фото: hromadske.ua
Велика Британія, фото: hromadske.ua

Нагадаємо, після Brexit Україна введе безвізовий режим для британців, деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", магнітні бурі у лютому: як захиститися і коли будуть

Також "Знай.ua" писав, що з Одеси приберуть таксофони: що не так з найпопулярнішим "iPhone" лихих 90-их