Відомий український синоптик Леонід Горбань спрогнозував погоду на 2020 рік. За його словами, весна очікується спочатку холодна, з сильними морозами до середини березня.

Погода в Україні на 2020 рік

"Погода в квітні холодна і сира, тільки в кінці місяця стане ясно і тепло. Травень - жаркий і посушливий, в середині більше двох тижнів без опадів", - поділився народний синоптик.

Згідно з прогнозом Горбаня, літо в 2020 році в Україні буде досить дощовим.

"Два літніх місяці очікуються прохолодними через часті дощі, але не холодними, адже сонце стоїть високо та гріє добре. У серпні картина зміниться - він буде посушливим, жарким, в середині місяця знову два тижні без дощів", - розповів він.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також Горбань стверджує, що золота осінь 2020 року в Україні буде холодної і сирої. В кінці жовтня ймовірні заморозки, а вже у другій половині листопада почнуться незначні морози.

"Але на початку жовтня після невеликих дощів чекаємо 10 днів нежаркій, але сухий і приємної погоди. Грудень холодний, з дощами та снігом, але морози невеликі", - додав він.

Погода в Україні на 2020 рік

Нагадаємо, що незабаром у Харкові може значно змінитися ціна на тепло.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в 2020 році в лютому повний місяць буде 9 числа. До наступного дня бажано зберігати баланс між собою і оточуючими, бути спокійними і приготуватися до кардинальних змін.

Також "Знай.ua" писав, які знаки Зодіаку серед чоловіків здатні розвалити відносини з-за кепського характеру.