Зеленський лютує через тарифів на опалення

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з Кабінетом міністрів і представниками Нафтогазу з питання зниження тарифів на послуги опалення для населення.

Нарада щодо зменшення сум у платіжках за теплопостачання.

Президент України Володимир Зеленський провів нараду, на якій обговорювалося питання зменшення сум у платіжках за теплопостачання. Чому грудневе зниження у різних областях коливається від 5 до 35%? Чи вдасться вивести цей показник за січень і лютий на рівень 25-30% по всій Україні? З яких причин нарахування не зменшилися у Миколаївській та Чернівецькій областях? Про це та інше дивіться у влозі.

Geplaatst door Офіс Президента України op Zaterdag 1 februari 2020

Зеленський зажадав домогтися зниження цін на теплопостачання на 25-30% незалежно від початкових умов. Також президент вимагає назвати ті підприємства, які не виконали вимоги щодо зниження тарифів.

Улюбленець мільйонів з "Зоряних воєн" пішов з життя

З'явилася інформація, що відомий британський актор Алан Харріс, який зіграв у трилогії "Зоряні війни" помер у віці 82 роки. Про цю трагедію повідомляється на сторінці спільноти Imperial Signings в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Very sad news has just come in that Alan Harris sadly passed away this morning. Alan was a true gent and a fan...

Geplaatst door Imperial Signings op Vrijdag 31 januari 2020

Так, Харрісу ще в 2018 році поставили страшний діагноз – онкологія. Артист не здавався і боровся з раком легенів до останнього подиху. Також британський актор продовжував активно брати участь у зустрічах зі своїми вірними фанатами.

Українці залишаться без телебачення

Десять українських телеканалів, які не входять в медіагруп, найближчим часом можуть закодувати свій супутниковий сигнал.

Надія Матвєєва, фото: СТБ
Надія Матвєєва, фото: СТБ

Серед них такі телеканали: MusicBox, Xsport, «Трофей», «Терра», «Наука», «Фауна», «Кус-Кус», «36.6», «Дача» і «Епоха». До цього, чотири провідні телегрупи − StarLightMedia, 1+1 media, «Медіа Група Україна» і InterMediaGroup закодували супутниковий сигнал своїх 22 розважальних телеканалів.

Учасниця Нацвідбору на Євробачення-2020 зганьбилася криками в ефірі

Варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 8 лютого, відбудеться перший півфінал Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2020". Так, у зв'язку з цим відома українська співачка Катя Чілі презентувала початок своєї конкурсної пісні. Варто відзначити, що композиція стартує з тривалого сопрано, де Катя тягне низьку ноту.

Варто також нагадати, що організатори Нацвідбору на Євробачення-2020 опублікували нові офіційні правила голосування. Згідно з офіційними правилами, у всіх півфіналах і фіналі (8, 15 і 22 лютого відповідно) голосування глядачів і суддів пройде паралельно.

Киберполиция обчислить IP кожного

Компании, що працюють на території України, отримали від правоохоронців пропозиції встановити на їх сайти спеціальний скрипт. Таким чином українська киберполиция планує ефективніше ловити інтернет-злочинців.

Партнер АТ "Овчаров та Партнери" Денис Овчаров розповів, що їх клієнту, продуктової it-компанії, почали надходити дзвінки та офіційні листи від кіберполіції встановити на сайті спеціальний скрипт, який допоможе ідентифікувати його користувачів.