На днях у Маріуполі місцеві мешканці помітили нацгвардійців, які замість нічного патрулювання "зависли" на усю ніч в комп'ютерному клубі та грати ігри.

Відповідний відеоролик з'явився на просторах інтернету.

Відтак, на ньому видно, як двоє молодиків у формі Національної гвардії та з автоматами за спиною сидять у комп'ютерному клубі. Один з них грає відому онлайн-гру World Of Tanks‎, інший ймовірно у Dota 2.

За словами автора відео, нацгвардійці прийшли увечері та сиділи до самого ранку. Однак, варто зауважити, що достеменно невідомо, чи дійсно молодки "залипали в ігри" цілу ніч, бо підтвердження цьому немає.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанії, що працюють на території України отримали від правоохоронців пропозиції встановити на їх сайти спеціальний скрипт. Таким чином українська кіберполіція планує ефективніше ловити інтернет-злочинців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві банда шахраїв підробила документи та продала квартиру померлої жінки за 600 тисяч гривень.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї придумали нову схему заробітку на дрібних кредитах.