Засновник полку Азов і лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький розповів про те, як пройшов перший день лютого на фронті. Відповідна заява з'явилася в Telegram-каналі Білецького.

Він розповів, що незважаючи на всі заяви про те, що зменшується інтенсивність вогню, це не відповідає правді.

"Зведення ООС за вчора: 15 обстрілів, двоє поранених і один загиблий. Клавдія Ситник, старший бойовий медик 93 ОМБр. Потрапила під ворожий обстріл у районі Новотошківського на Луганщині під час перевезення медикаментів на позіції військових. Без матері залишилась 12-річна донька. Щирі співчуття сім'ї та побратимів", - пише Білецький.

Крім того, він наприкінці свого повідомлення навів цитату президента України Володимира Зеленського про те, що "потрібно ще більше припинити стріляти".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Білецький на 102-у річницю згадав про подвиг героїв Крут.

Як повідомляв Знай. ua, охорона Зеленського перекрила шлях воїнам ВСУ, в мережу просочилося відео.

Також Знай. ua писав, що Білецький з Національним корпусом у Харкові вшанували пам'ять героїв Крут почесним маршем.