Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер підняв наболілу тему українців, а саме зубожілі відділення "Укрпошти" і космічні зарплати її очільників. Блогер показав українцям, як виглядає одне із відділень славнозвісної "Укрпошти". Про це Михайло написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Відділення Укрпошти, скріншот фото з Facebook

"Пошта на мільйон. А точніше на два мільйони. Чи не правда Ігор Юхимович?", - єхидно поцікавився блогер, тегнувши керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського, зарплата якого просто знищує уявлення пересічних українців про адекватність.

Як свідчить фото, одне із відділень "Укрпошти" виглядає надто обдертим, занедбаним і бідолашним, не те що зарплата Смілянського - вона розкішна. Плитка зі сходів обвалилась, людям треба бути уважними, щоб не вбитись на вході.
Українці у коментарях під дописом вибухнули праведним гнівом: "Вот это уровень😂😂", " Офігітельно!", "Я не думаю что он должен нам "нищебродам" отвечать", "Велкам, как говорится... 😂😥😭"

Нагадаємо, що Зеленського ткнули носом в справжнє життя українців, грошей вистачає на "понюхати продукти".

Як повідомляв портал "Знай.ua", пенсійна система для багатьох українців є єдиним способом вижити, але грошей в ПФУ не вистачає, а потреба в дотаціях з бюджету щороку зростає.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові може значно змінитися ціна на тепло.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще