Моторошна ДТП за участю маршрутки сталася у Дніпрі. Відтак, невідомий на мікроавтобусі підрізав водія, наповненого людьми транспорту, і той, не впоравшись з керуванням, влетів у стовп на узбіччі. Наразі чотирьох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Фото з місця аварії: Інформатор

Як відзначається, ймовірний винуватець аварії став водій вантажного мікроавтобуса Renault, який "підрізав" маршрутку. В результаті, водій маршрутки намагався уникнути зіткнення і різко вивернув кермо вправо, але втратив контроль над автомобілем та, з'їхавши з дороги, врізався в стовп.

Варто зауважити, що удар був дуже сильний, адже деякі пасажирські сидіння склалися в гармошку.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Фото з місця аварії: Інформатор

За попередніми даними, чотири пасажири, які перебували в слоні маршрутки, отримали серйозні травми. Всі постраждалі були в свідомості - їх з місця аварії відвезли в 6-у міську лікарню.

Нагадаємо, що на Київщині сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль марки Hyundai Elantra вилетів з траси і впав у річку.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар.