Події в Україні, які тривають з 2014 року не дають спокою не лише українцям. Адже війна на сході, складний період реформ і все це одночасно. Про майбутні події в Україні спливло чергове пророцтво шамана. Багато українці з нетерпінням чекають завершення війни із Росією на Донбасі і неймовірного розквіту України.

Микола Талеев є спадковим шаманом, він лікує людей від недуг, а також може зазирнути в майбутнє світу. Живе шаман в Ненецькому автономному окрузі (автономний округ Росії прим.ред.), куди до нього часто приїжджають за порадою.

Шаман
Шаман

Іноді, щоб передбачити майбутнє, він б'є в бубон, довго думає і, нарешті, видає своє пророцтво. Виконуються передбачення шамана, історія замовчує, адже поки залишається лише чекати тих років про яких робив пророцтво шаман.

Його останні пророцтва стосуються ситуації в Україні. Шаман назвав дату закінчення збройного конфлікту на Донбасі, який триває з весни 2014 року.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Якутський шаман, фото: sprotyv.info
Якутський шаман, фото: sprotyv.info

За його передбаченням, все бойові дії на території Донбасу повинні припинитися у 2022 році. Після війни на Україну чекає розквіт і вона повністю відновиться до 2060 року. Залишається сподіватись, що хоча б старенькими ми зможумо порадіти за своїх дітей і онуків, адже вони житимуть у чудовій країні.

Нагадаємо, якутська шаман оголосив про продовження походу до Москви, вигнання Путіна – бути.

Як повідомляв Знай.ua, якутська шаман знову відправився в Москву.

Також Знай.ua писав, що Путін жорстоко розправився з якутським шаманом, який хотів "вигнати бісів" з нього.