За східним календарем новий рік розпочнеться не 1-го, а лише 25-го січня 2020 року, а його господарем стане Білий Металевий Щур. Тварина швидка, кмітлива, запаслива та надзвичайно обережна. Цими якостями Щур обдарує своїх друзів, народжених у рік Бика, Кролика і Дракона. Для них рік буде найщасливішим.

Непоганим цей період стане для Собаки, Свині і Мавпи, з якими Білий Пацюк також у дружніх стосунках. А ось Коням і Півневі варто всерйоз побоюватися всіляких проблем, які їм то і справа буде створювати господиня даного періоду.

Щур

Можна не сумніватися в тому, що господиня року максимально постарається для самої себе зробити цей рік щасливим, надприбутковим і мегаудачным. Але саме тут Щурів і чекає підступ. Добре відомо — чим більше стараєшся, тим гірше виходить... Тому Щурам в цьому році не варто зловживати ентузіазмом і перебором емоцій.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Можливо, ці особи змінять місце проживання, знайдуть нову роботу або отримають виклик, який змусить їх зібрати всю волю в кулак. Як варіант, Щури можуть виявити в собі новий цікавий талант, який змусить їх змінити погляди на життя.

Бик

Бику добре б приборкати свою упертість, свавілля і норовливість. На перший план для нього в 2020 році виходить високий професіоналізм і чесний кропітка праця, але без напруги і фанатизму.

Будь-яка задумка або мета, яку поставлять перед собою Бики, дивним чином почне збуватися і втілюватися в життя, фактично без зусиль. І чим раніше особистості, народжені в рік Бика, зрозуміють, як їм пощастило, тим більше у них шансів закінчити 2020 рік на мажорній ноті.

Тигр

Для Тигрів цей рік відкриває багато можливостей, до яких раніше вони були не зовсім готові. Їм можна сміливо піти на курси підвищення кваліфікації, вдало змінити місце роботи і почати своє прибуткову справу, хоча тут варто приділити особливу увагу виникаючих паралельно темами і пропозицій. Тигри в цьому році можуть добре заробляти і навіть дозволити собі жити на широку ногу. В ідеалі літо потрібно присвятити відпочинку за кордоном.

В подорожі Тигри зможуть не тільки відпочити тілом і душею, але і завести нове цікаве знайомство, яке обіцяє масу приємних емоцій і вигод у майбутньому.

Кролик (Кіт)

Найбільш динамічний і непередбачуваний рік чекає на цей раз саме Кроликів. Ці особи мають усі шанси збільшити свої доходи за рахунок розвитку, а також завдяки несподіваній удачі, яка буде підстерігати їх навесні.

Дракон

Цей рік обіцяє бути для більшості Драконів досить благополучним, особливо якщо вони будуть робити правильний вибір на всіх етапах. Найважливіше час для них — це кінець березня. Правильно прийняте рішення зумовить не тільки їх удачу у цьому році, але й стане надійним фундаментом на все прийдешнє нове двенадцатилетие.

Змія

Представникам цього року потрібно постаратися самим витягти з нього максимум задоволень і прибутку. Господиня року до Змій живить досить специфічні і прохолодні почуття. Дружба між ними зав'язується і тримається тільки за рахунок їх обопільної любові до балачок.

Кінь

Початок року для Коней буде набагато більш вдалим, ніж його продовження, тому що Свиня набагато краще ставиться до них, ніж Щур. Ділові відносини між Пацюком і Конем утруднені через вічних протиріч, незгоди, протиборства.

Коза

Щур і Коза — це не такий вже і продуктивний союз, тому примхливим Козам потрібно відставити свої амбіції в сторону і включити всю свою чарівливість і уважність. Для них є і хороші новини — з господинею року у них стільки протиріч, скільки і загального. Наприклад, легкість на підйом

Мавпа

Для Мавп настає час успіхів, удач і перемог. Це найкраще поєднання — Щур і Мавпа, що дуже на руку останньої. Будь-яку справу або починання, яке Мавпа захоче ініціювати в цьому році, буде підтримано господинею року!

Півень

Цим голосистим, енергійним і крилатих створінь у 2020 році буде де розвернутися і показати себе у всій красі. Між господинею року і Півнем буде спостерігатися глибока симпатія двох споріднених душ.

Собака

Надія на світле майбутнє і віра в свої мрії та ідеали є однією з ключових тенденцій гороскопу на 2020 рік для Собаки. У цілому цей рік для Собак буде досить цікавим, але спокійним. Чим менше Щур буде втручатися в плани Собаки, тим краще. Представникам цього року потрібно давати собі простір, щоб побути на самоті і помріяти.

Свиня (Кабан)

При певних умовах цей рік може стати для господарів попереднього періоду дуже гармонійним і успішним. У Свині і Щури багато спільного: обидва вони і інтелектуали та "трудяги" одночасно. Крім того, у них гарний духовне взаєморозуміння. Правдивість і добродушність Свині дуже по душі Господині року. Крім того, вона готова заохочувати і підтримувати ділові якості Свині.

Як повідомляв Знай.ua тепер навчальні ролики можна дивитися не тільки на YouTube. Goggle попрацювали над гідною заміною.

Також Знай.ua писав, у Польщі більше не раді заробітчанам з України.

Нагадаємо, на Стрітення Господнє, яке буде дуже скоро, є свої заборони, яких варто дотримуватися.