В Україні, за останній рік, погода видалася аномально теплою. Відомо, що подібні зміни в погоді експерти спостерігають і в ряді інших країн. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде в найближчі п'ять років ставати сильніше і сильніше.

Видання Sky News з посиланням на прогнози Метеорологічного бюро Великобританії повідомляє, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Шторм в Європі, El Pais
Шторм в Європі, El Pais

Рішення Паризької хартії щодо недопущення подальшого підвищення температури не виконується, а це призведе до того, що до 2024 року температура повітря почне катастрофічно підніматися. Як зазначають кліматологи, мінімальне підвищення – це на півтора градуси.

вулкан
вулкан

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Вчені склали прогноз, в якому врахували цілий ряд можливих кліматичних подій і природних катаклізмів, включаючи виверження тих вулканів, чия активність може прокинутися. Щорічно температура повітря на Землі підніматиметься на 1-1,6 градуса. Підвищення температури повітря в такому темпі призведе до смертоносних великомасштабним лісових пожеж на різних континентах, а також - руйнівних штормів і підвищення рівня світового океану через танення льодовиків.

Нагадаємо, шалена зима влаштує триденний марафон в лютому, коли чекати непогоди.

Як повідомляв Знай.uа лютий помінявся місцями з квітнем? Погода встановила відразу два рекорди.

Знай.uа писав, ласкавий лютий встановив температурний рекорд в Харкові, майже квітень.