У Верховну Раду проник невідомий з пістолетом і не на жарт перелякав нардепів

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук доручив Регламентному комітету Верховної Ради розібратися з чоловіком, який зі зброєю перебував у сесійній залі під час скандалу нардепів.

Варто зауважити, що під час засідання ВР, на якому мають прийняти закон про відкриття ринку землі, стався конфлікт, який переріс у блокування трибуни народними депутатами фракції "Батьківщина" і "Слуга народу".

В Україні безслідно зникли тисячі дітей, поліція наводить жахливу статистику

За останній місяць в Україні пропали без вісті більше тисячі неповнолітніх. На сьогодні у розшуку перебуває близько 14 дітей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

Національна поліція України
Національна поліція України

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"З початку року в територіальні підрозділи поліції надійшло 1162 заяв і повідомлень про безвісне зникнення неповнолітніх. Протягом доби у поточному році по гарячих слідах розшукали 1148 дітей. Станом на 3 лютого 2020 року в розшуку перебуває 14 безвісти зниклих неповнолітніх, зниклих протягом 2020 року", - розповіли в Нацполиции.

Українців змусили платити за газ двічі, як не дати себе обдурити і заощадити

З січня українці зіткнулися ще з однією статтею витрат серед своїх комунальних платежів - тепер треба сплачувати ще і транспорт газу.

Пенсіонери, Фото: Газета "День"
Пенсіонери, Фото: Газета "День"

Такі зміни вводяться у відповідності з європейськими вимогами, проте, викликають питання і занепокоєння у громадян України.

Парпламент остаточно вирішив долю російської мови в українських школах

Верховна Рада не підтримала скасування нового закону про середню освіту, який не передбачає існування російськомовних шкіл.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Ініціатором проекту постанови 0901-П "Про скасування рішення Верховної Ради України від 16.01.2020 року про прийняття у другому читанні і в цілому як закон України проекту Закону України" Про середню освіту "є члени фракції" Опозиційна платформа - За життя "Наталія Королевська та Михайло Папієв, пише Моя Школа OBOZREVATEL з посиланням на сайт ВРУ.

Десятки областей втратили субсидій, чому сотні тисяч українців не отримають допомогу

Заборгованість по виплатам пільг і субсидій є в 19 областях України, а загальна сума боргу становить 14,6 млн гривень.Про це йдеться в прес-релізі Рахункової палати.

Субсидії, фото: lexinform.com.ua
Субсидії, фото: lexinform.com.ua

Найбільш критичною є ситуація у Львівській області: дефіцит становить 7,2 млн гривень. За нею йдуть Дніпропетровська (4,9 млн гривень), Київська (0,6 млн гривень) і Запорізька області (0,5 млн гривень).