Пропав одеський моряк Денис Литвиненко. Судно Star Aquila, на якому він був другим механіком, стояло на якорі біля берегів США, коли чоловік зник. Про це у Facebook повідомила дружина моряка Наталя Литвиненко.

"Допоможіть знайти людину. Прошу максимальний репост. 23.01.2020 під час роботи пропав другий механік судна Star Aquila Денис Литвиненко 26.11.1978. Прошу відгукнутися всіх, хто працював з ним на одному судні. Відгукніться всі ті у кого є будь-яка інформація про екіпаж судна Star Aquila", - йдеться у повідомленні.

Денис Литвиненко, фото: facebook / natasha.litvinen
Денис Литвиненко, фото: facebook / natasha.litvinen

Повідомляється, що 41-річний одесит Денис Литвиненко зник з корабля Star Aquila ще 23 січня. Зникнення моряка помітили під час ранкового обходу.

"Відомо, що судно стояло на якорі біля берегів США, штат Алабама. Він не прийшов на ранковий обхід. На кораблі був проведений обшук, але він не увінчався успіхом. Більше, на жаль, нічого невідомо", - розповів представник благодійного фонду "Ассоль" Андрій.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Денис Литвиненко, фото: facebook / natasha.litvinen
Денис Литвиненко, фото: facebook / natasha.litvinen

Скріншот: facebook / natasha.litvinen
Скріншот: facebook / natasha.litvinen

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пірати захопили танкер з українським моряком: перші деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", визволений з Росії моряк Ейдер зіграв весілля з коханою: з'явилися ніжні фото

Також "Знай.ua" писав, що гігантський лайнер намагалися пришвартувати в потужний шторм, відео захоплює подих