Стало відомо, що видання "Позиція" відстежувало рівень заробітних плат державного підприємства "Укрзалізниця" протягом усього 2019 року. Згідно з підсумками грудня минулого року ця цифра офіційно склала 12 661 гривеню. Відповідна інформація була оприлюднена на сайті профспілок залізничників і транспортних будівельників в Україні.

Укрзалізниця

Так, цей рівень середньої заробітної плати в 12 661 грн є брудним, якщо врахувати виплати прибуткового податку, профспілкового та військового зборів, то вийде що середня зарплатня на "Укрзалізниці" 10 128 гривень (приблизно 410 доларів).

Видання стежило за коментарями працівників підприємства "Укрзлизныця" в соціальній мережі Facebook, а саме в групах "Перший залізничний укрзалізниця", "ЗАЛІЗНИЦЯ так як вона є", "Форум залізничника", "Придніпровська залізниця" та багатьох інших.

У результаті, багато співробітники "Укрзалізниці" стверджують, що офіційний курс середньої зарплати не відповідає дійсності. В якості підтвердження своїх слів вони публікували фото своїх зарплатних платіжних доручень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Укрзалізниця

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" підписала з німецькою компанією Deutsche Bahn меморандум про взаєморозуміння.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" буде пропускати пасажирів у вагони по-новому.

Також "Знай.ua" писав, що "Укрзалізниця" опублікувала документи, в яких зазначено, що потрібно робити провіднику, а що — пасажиру.