Андрій Богдан, ZIK.UA
Андрій Богдан, ZIK.UA

Глава Офісу президента Андрій Богдан йде у відставку, - ЗМІ

Глава Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан збирається йти у відставку. Про це повідомили відразу чотири джерела, правда, офіційної інформації підтвердження цьому немає.

На Донбасі, фото сайт ЗСУ
На Донбасі, фото сайт ЗСУ

Міністр оборони приголомшив потужною заявою щодо розведення сил

Україна виступає проти розведення сил по всій лінії зіткнення на Донбасі, оскільки це суперечить Мінськими угодами. Про це заявив міністр оборони Андрій Загороднюк у інтерв'ю Радіо Свобода.

Укрзалізниця, фото 33 канал
Укрзалізниця, фото 33 канал

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Працівники "Укрзалізниці" отримують "брудні" гроші від керівництва, що відомо про доходи залізничників

Стало відомо, що видання "Позиція" відстежувало рівень заробітних плат державного підприємства "Укрзалізниця" протягом усього 2019 року. Згідно з підсумками грудня минулого року ця цифра офіційно склала 12 661 гривень. Цей рівень середньої заробітної плати в 12 661 грн є брудним, якщо врахувати виплати прибуткового податку, профспілкового та військового зборів, то вийде що середня зарплата на "Укрзалізниці" 10 128 гривень (приблизно 410 доларів).

Анна Новосад. фото: vseosvita.ua
Анна Новосад. фото: vseosvita.ua

Будинок скандальної міністерки освіти Новосад побудовано на "кладовищі"

Як відомо, нещодавно міністр освіти Новосад Ганна купила в Києві квартиру майже за мільйон гривень, а це в свою чергу викликало шквал негативної обговорення у соцмережах. Адже саме вона раніше заявляла, що не може за 36 тисяч гривень містити власної дитини. Зараз же стало відомо, що купила Новосад житло собі не де-небудь, а як на скандальній ділянці в Києві, де ще до 2015 року росли дерева і мав бути величезний парк.

Заробітчани, фото Цензор.НЕТ
Заробітчани, фото Цензор.НЕТ

Названі мінімальні зарплати в країнах ЄС, Україна і поруч не стояла

Євростат оприлюднив дані про рівні мінімальної оплати праці в країнах Європейського Союзу. Згідно з наведеною інформацією, найвищу мінімальну заробітну плату встановлено в Люксембурзі, найменшу - в Болгарії. У середньому мінімальна зарплата в східних країнах Євросоюзу становила менше 600 євро.