12 лютого на Броварському проспекті поліцейські зупинили автомобіль Range Rover, через те що останній порушив правила дорожнього руху.

Проте правопорушник не забажав продовжувати розмову та почав газувати. Коли порушник почав їхати, то до машини встиг застрибнути поліцейський і почалася погоня.

Позашляховик на грузинських номерах ігнорував вимоги про зупинку і намагався сховатися.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За попередньою інформацією, автомобіль переслідували кілька екіпажів поліції по Броварському проспекту. Зупинити його вдалося тільки в районі моста Метро. Також для зупинки машини застосовувалося табельну зброю - стріляли по колесах.

На щастя, обійшлося без постраждалих. Водія Range Rover затримали. На місці працюють екіпажі поліції і слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту встановлюються.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві на шляхопроводі сталося відразу дві старші аварії з потерпілими.

Також "Знай.ua" писав, що українська боксерка потрапила в ДТП на мотоциклі