Поліція польського міста Торунь розшукує сімох чоловіків, які минулими вихідними побили п'ятьох громадян України, Росії та Білорусі.

Про це повідомляє Polsat News.

Співробітники поліції опублікували зображення п'ятьох злочинців, зафіксовані камерами відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Співробітники торунської поліції розшукують чоловіків, які в ніч з суботи на неділю побили в торунському Старому місті іноземців. За наявними даними, інцидент стався на національному підґрунті. Зображення злочинців зафіксували камери відеоспостереження. Офіцери шукають людей, які могли б допомогти встановити особи підозрюваних, а також свідків події - повідомив представник поліції Торуня Войцех Хростовський

Як повідомляється іноземців у Польщі побили в ніч з суботи на неділю в самому центрі міста. Потерпілі отримали тілесні ушкодження, які не загрожують їхньому життю. І лише за неофіційними даними, є версія що одному з них зламали кістку черепа.
Слідчі встановили, що нападників було семеро і під час нападу вони серед іншого кричали "Польща для поляків" і "ї**ти українців!", при цьому українцями були двоє з п'яти постраждалих. Серед побитих є і жінка.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 20-річний українець та 15-річна полька намагалися незаконно перетнути кордон з Польщі в Україну

Також "Знай.ua" писав що Євросоюз впроваджує нові правила перетину кордонів.