Пенсії в Україні будуть поступово переводити на накопичувальну систему

Пенсію в Україні хочуть поступово перевести з солідарної на накопичувальну, що кардинально змінить пенсійну систему в Україні.

Пенсії, фото: 24tv.ua
Пенсії, фото: 24tv.ua

Накопичувальна пенсія давно і успішно діє у розвинених країнах, і незабаром в Україні можуть почати нараховувати виплати по цій системі. Тому зрозуміло, що українців цікавить, як буде працювати накопичувальна пенсія після реформи, скільки потрібно буде відраховувати і як можна буде отримувати виплати при виході на заслужений відпочинок.

Коронавірус наздогнав Укрпошту, наша країна перестала приймати посилки з Китаю

З 12 лютого "Укрпошта" перестала приймати посилки з Китаю через коронавіруса.

Укрпошта, фото з сайту Укрпошти
Укрпошта, фото з сайту Укрпошти

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Про це держпідприємство поштового зв'язку повідомило у себе на сайті. Зазначається, що таке рішення було ухвалене із-за значного скорочення рейсів більшістю авіакомпаній, викликаного спалахом коронавіруса. З цієї ж причини буде зупинена відправка посилок в зворотному напрямку, повідомили в "Укрпошті".

В смартфонах українців з'явиться військовий квиток

Як відомо, нещодавно міністр оборони Андрій Загороднюк анонсував електронний військовий квиток в додатку "Дія". Він буде виконаний у вигляді картки зі штрих-кодом, яку можна буде зберігати і в смартфоні. Нововведення запустять в 2020 році, а потім оцифрують весь військовий облік.

електронний військовий квиток
електронний військовий квиток

Також у пріоритеті Міноборони – введення оформлення компенсацій за оренду житла без використання паперових документів, онлайн-черга на квартири та електронні рапорти.

У Путіна готують нову "законної зашморг" для українців

Державна дума Росії у другому читанні підтримала законопроект, яким спрощується отримання громадянства РФ для українців.

Паспорт РФ, фото: novostdon.ru
Паспорт РФ, фото: novostdon.ru

Держдума підтримала скасування співбесіди для українців для отримання статусу носія російської мови. Такий статус дає можливість отримати російське громадянство в спрощеному порядку.

Тетяна Чорновіл взялася за старе в новому відео - червоне плаття і автомат

Нове відео екс-нардепа Тетяни Чорновіл в червоному платті і з автоматом. Саме тут вона розповіла як отримала його. Відповідний відеоролик Чорновол опублікувала у своєму Telegram-каналі, і продублювала на ютубі.

"Розповідаю, як я отримала премію автомат. А ще, як ветеран трьох Майданів анонсирую запуску відеопроекту - поради революціонерам", - написала вона.