ФСБ опублікувало відео допиту українських рибалок, яких було затримано в "західній частині Азовського моря", тобто поряд з Кримом. На борту на момент захоплення перебували четверо українських громадян, яких росіяни заарештували.

Судно і українців доставили в порт Керчі для розгляду. Та опублікували відео допит капітана, який підтвердив інформацію про те, що на човні їх було четверо, у них нема при собі реєстраційних документів, та дозволу на вилов водних біологічних ресурсів. А також розповів які сітки знайшли силовики РФ на їх човні. Та що вони з командою незаконно виловлювали у морі рибу.

Капітан також заявив, що ніколи не був притягнутий до адміністративної чи кримінальної відповідальності, повністю признає провину та що він немає жодних претензій до прикордонників РФ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше російські силовики атакували український риболовецький корабель в Азовському морі.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський осоромився в Мюнхені