Неділя, 16 лютого, потішить українців сонячною і досить теплою погодою. Стовпчики термометрів піднімуться в середньому до 5–7 градусів тепла. У той же час синоптики опадів не прогнозують, йдеться у повідомленні Українського гідрометеорологічного центру.

За прогнозом синоптиків, в неділю буде переважно сонячно, правда будуть вірогідними хмари. Таку ситуацію можна буде спостерігати на всій території України.

Погода, фото freepik
Погода, фото freepik

Найтепліше буде в деяких західних областях і на півдні. Тут температура повітря складе +7 – +9 мградусів. Зате нижче всього стовпчики термометрів піднімуться на сході, а саме на Луганщині та Харківщині. У цих областях синоптики прогнозують 2–4 градуси тепла.

Вітер буде дут в основному йдуть у південному напрямку. Швидкість його складе 7–12 метрів в секунду.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Прогноз погоди на неділю, 16 лютого, в містах України:

Ужгород – +6...+8

Львів – +7...+9

Івано-Франківськ – +7...+9

Тернопіль – +7...+9

Чернівці – +7...+9

Хмельницький – +6...+8

Луцьк – +6... +8

Рівно – +6... +8

Житомир – +4... +6

Вінниця – +4...+6

Одеса – +7...+9

Миколаїв – +7...+9

Херсон – +6...+8

Сімферополь – +7...+9

Кропивницький – +5...+7

Черкаси – +4...+6

Чернігів – +4... +6

Суми – + 3... + 5

Полтава – +4...+6

Дніпро – +5...+7

Запоріжжі – +5...+7

Донецьк – +3...+5

Луганськ – +2...+4

Харків – +2...+4

Київ – +5...+7

Погода в Україні 16 лютого, Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.uа, береженого Бог береже, головна пошта України вирішила перестрахуватися і відмовитися від посилок з Китаю, хоча вони не несли загрозу зараження коронавірусом. Дешеві товари з Aliexpress більше недоступні українцям.

Також Знай.uа писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Така зміна навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.